EN
Subscribe to our newsletter
Стани наш фен във FacebookСледвай ни в TwitterАбонирай се за нашия YouTube КаналСтани наш приятел в MySpaceСледвай ни в G+Чуй ни в LastFM

Условия за ползване


Настоящото споразумение е последна промяна на 30 март 2014 година.

Моля, прочетете тези правила и условия („Договор“ , “ Условия за ползване “ ) внимателно преди да използвате www.trolite.com ( “ Сайта “ ) , управлявана от Trolite.com ( „нас“ , „ние“ , или „наш“ ) . Този договор урежда правно обвързващите условията и реда за използване на Сайта на www.trolite.com .

Чрез достъпа до или използването на сайта по някакъв начин, включително, но не ограничено до , посещение или сърфирате в сайта или да допринесе съдържание или други материали на Сайта, Вие се съгласявате да бъдат обвързани с тези Условия за ползване. Термини с главни букви , са определени в настоящото споразумение.

Интелектуална собственост
Сайта, оригиналното му съдържание, характеристики и функционалността на сайта и са собственост на Trolite.com и са защитени от международното авторско право, търговска марка , патент, търговска тайна и друга интелектуална собственост, или собственост, закони, правата на човека.

Прекъсване достъпа до сайта
Ние може да прекъснем достъпа ви до сайта , без причина или предупреждение , което може да доведе до конфискуване и унищожаване на цялата информация, свързана с вас.

Връзки към други сайтове
Нашият сайт може да съдържа връзки към сайтове на трети страни , които не са притежавани или контролирани от Trolite.com .

Trolite.com няма контрол над и не поема никаква отговорност за съдържанието, политиките за защита на личните данни , или практики на трети страни, обекти или услуги. Ние горещо ви препоръчваме да прочетете условията за ползване и политиката за защита на личните данни на сайтовете собственост на трети страни, който посещавате .

Приложим закон
Настоящото споразумение ( както и всички допълнителни правила, политики или насоки, включени чрез препратка ) се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на България , без да се прилагат никакви принципи на колизия на правни норми .

Промени в настоящото споразумение
Ние си запазваме правото, по наше усмотрение , да променя или замества тези Правила и условия , като публикуваме актуализираните условия на сайта. Ако продължите да използвате Сайта след такива промени, Вие се съгласявате да приемете новите условия.

Моля, прегледайте това споразумение периодично за промени. Ако не сте съгласни с някое от настоящото споразумение или каквито и да било промени в настоящото споразумение, моля преустановете използването на Сайта веднага.

So remote, assignment writing service nor so contrary, which the mind cannot, by this art of