EN
Subscribe to our newsletter
Стани наш фен във FacebookСледвай ни в TwitterАбонирай се за нашия YouTube КаналСтани наш приятел в MySpaceСледвай ни в G+Чуй ни в LastFM

Архив

Музика към книга?

Да четеш нов детски роман и да слушаш саундтрак специално създаден за него?

На 15 Септември  2012  излезе от печат книгата за татковци „Невероятните приключения на Унки Марлюнки“, а към нея и четири нови български песни. Песните са записани от група Тролите, които не крият пристрастията си към великите детски песни от българските филми от близкото минало като „Войната на таралежите“, „Неочаквана ваканция“, „Васко да Гама от село Рупча“ и прочие“. Музикантите от Тролите се надяват, новите песнички да добият популярност сред малки и големи, тъй като са изсвирени така, както се харесва на големите, но със нежността и настроението, което носят децата.

Българските текстове на песните са тематично свързани с книжката, а освен това са изпяти от самият автор на книжката, който се оказва едновременно член на група Тролите и автор на този детско-юношески роман. Ако сте харесвали и още харесвате книжки като “Емил от Льонеберя”, “Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада“, „Малкия Никола“ както и автора Ерих Кестнер, то този роман е за вас. Картинките са уникални, а книжката има и уеб-сайт, където най-запалените могат да играят забавни музикални, писателски и художнически игри с награди. В книжката читателите ще открият код и линк от където ще могат да си свалят песничките, а всеки от нас може да им се порадва на сайта на книжката:

www.knigazatatkovci.com

Besides the ideas, whether simple or complex, that the mind has http://www.pro-essay-writer.com/ of

Архив

Няма коментари